Svečano primanje za članice Plesnog kluba Balans

dodjel anagrada

Autor:: M.T. 1/20/2011 15:16

Gradonačelnik Prahin održao je svečano primanje za 30-ak članica Plesnog kluba Balans, koji na području grada Svete nedelje djeluje kao registrirana udruga još od 2006. godine. U periodu od 5 godina plesne korake u navedenom klubu započelo je više od 400 djece predškolskog i školskog uzrasta te mladeži, od kojih neki treniraju još od vrtićkih dana.

„Izuzetna nam je čast što smo danas ovdje s Vama, te koristim priliku da u ime svih članova Plesnog kluba Balans zahvalim Gradu na uspješnoj uzajamnoj suradnji, te da Vam uručim prizanje kao znak zahvale. Želimo da nas i dalje pratite u našim aktivnostima i da nas pomažete u okvirima vaših mogućnosti“ istaknula je predsjednica i voditeljica kluba, Sanja Krapinec, uručivši zahvalnicu gradonačelniku Dragi Prahinu.

-.--.-plesni klub BalansPlesni Klub Balans svake godine okuplja i trenira oko 100 svojih redovnih članica. Treniraju najmanje tri puta tjedno, a pred natjecanja i svaki dan.

Ispred svojih plesnih grupa s mnoštvom dobrih rezultata i postignutih uspjeha upoznale su nas Iva Jurilj, Nikolina Delač i Viktorija Maksić. Neki od zapaženijih rezultata na europskim natjecanjima u 2010. godini zasigurno su prvo i treće mjesto na 1.europskom natjecanju za mlade u Austriji, zatim prvo i treće mjesto na 1. Milenium Cupu u Italiji, te 8 prvih mjesta i 1 treće mjesto na novogodišnjem natjecanju u Ljubljani.

Gradonačelnik Gada Svete Nedelje istaknuo je zadovoljstvo postignutim uspjesima kluba, te im poželio još mnogo uspjeha u daljnjem radu. Riječima hvale pridružio se i zamjenik gradonačelnika, Ivica Pavlić.