Stefany Hohnjec: S dečkom izgubila i kilograme

Stefany Hohnjec prekinula je s dečkom Tomislavom Perićem nakon dvije godine veze

3/30/2010 20:20

-.- Goran Jakus/PIXSELL-.-Stefani Hohnjec kao model na etno modnoj revijiLijepa manekenka i voditeljica koja je svoju karijeru započela pobjedom na izboru za Miss sporta, Stefani Hohnjec, ponovno je pred ljubavnim krahom. Zbog previše svađa i nesuglasica, missica i tenisač Tomislav Perić više-manje zajednički su odlučili prekinuti dvogodišnju vezu prije desetak dana.

– Nakon dvije i pol godine, izašla sam iz prilično mučne veze. Imali smo puno trzavica, puno toga mogu istrpjeti, no više nije moglo dalje. Nakon jednog od niza razgovora shvatila sam da su nam se putovi u potpunosti razdvojili – priča Stefany za časopis Story.

Prije Tomislava manekenka je bila u vezi s još jednim tenisačem Lukom Bijelićem. Netom nakon što su prekinuli, Stefani se upustila u vezu s Tomislavom Preićem, Lukinim kolegom sportašem. Nakon nekoliko javnih svađa, posebice one ispred kluba Shamballa kojoj je nekoliko desetaka ljudi svjedočilo, odluka je pala na prekid.

– Počeo me isključivati iz važnih odluka, a često se samo ljutio i prozivao me bez povoda. Takva su stanja znala trajati i desetak dana – objasnila je Stefani. Živciranje zbog prekida koštalo je manekenku i nekoliko kilograma, pa sada izgleda bolje no ikad te ju pozivaju na sve više modnih revija.