Srušena Titova kuća u Gajnicama

Autor: ZŽZ, FOTO: Jabuka TV  11/9/2016 10:54

Na području nekadašnje Titove kuće u Ulici Kerestinečkih žrtava 31, danas samo bageri – jer od sutra novi objekt. Vijeće gradske četvrti Podsused – Vrapče već godinama traži prostor za djelovanje Mjesnog odbora Gajnice, a upravo im je Grad Zagreb ustupio prostor, pa će tako derutni objekt prenamjeniti u prostor mjesne samouprave.

– Objekt ima otprilike 200 kvadratnih metara. Tu će se nalaziti jedna velika dvorana i nekoliko manjih prostorija za djelovanje udruga i klubova s područja Mjesnog odbora Gajnice- ističe je Dubravko Peroš, predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsused- Vrapče.

Vijeće gradske četvrti osiguralo je iznos od tri milijuna kuna, a radovi bi kako sada stvari stoje, trebali biti gotovi do konca 2017. godine.

– Javnom nabavom koju je raspisao Grad Zagreb, došli smo do izvođača radova koji su dali ponudu na 2 milijuna i 400 tisuća kuna. Nadamo se da će do kraja iduće godine prostor biti uređen. Nemamo nikakve povratne informacije da se netko buni jer svi znaju da će ovaj objekt biti na korist svim građanima u ovom dijelu gradske četvrti- nadodaje Peroš.

 

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala Titova kuća!