Sport Fest – sajam sporta i zabave za sve ljubitelje aktivnog načina života

Sport Fest je događaj koji se ne propušta, i koji će u četiri dana početkom listopada Hrvatsku pretvoriti u centar sportskog tržišta ovog dijela Europe

Foto: Ilustracija

Jedna od stvari u kojima se Hrvatska može pohvaliti da je među najboljima na svijetu je upravo – sport. Naši sportaši već su dugi niz godina stalni sudionici najvećih svjetskih i kontinentalnih smotri te su ekipno i pojedinačno osvajači brojnih medalja.

Od ove jeseni Hrvatska će biti u vrhu u još jednom segmentu – održat će se SPORT FEST, najveća sportsko – industrijska manifestacija na ovim prostorima, i to na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 8. listopada 2017. godine.

Suorganizator Sport Festa je Zagrebački velesajam.

Sport Fest je specijalizirani sportski događaj kojeg čine tri cjeline: sajamski, konferencijski i zabavni dio.

Za svakoga tko je na bilo koji način povezan sa sportskim svijetom Sport Fest je događaj koji se ne propušta, i koji će u četiri dana početkom listopada Hrvatsku pretvoriti u centar sportskog tržišta ovog dijela Europe.

SPORT, ZABAVA I NATJECANJA

Na sajamskom dijelu veliki broj klubova, saveza i tvrtki, koje vežu svoje poslovanje sa sportom predstavit će svoje proizvode i usluge na više od 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Velika zabavna zona pružit će sudionicima priliku natjecati se na različitim turnirima. Na Sport Festu održat će se natjecanja u stolnom tenisu, streljaštvu, badmintonu, nogometu, freestyleu, stolnom nogometu, esport-u, rugby-ju, pikadu, biljaru, bridžu, šahu…

Sudionici će imati priliku okušati se i u mnogim drugim zanimljivim aktivnostima i nagradnim igrama. Organizirana je i velika izložba sportskih karikatura te Vintage kutak.