Spaljeni i ludi bez drogiranja

Marija Husar-Rimac

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 4/29/2010 20:53

FAMA-.--.-Mirjana Mia Pećina, direktorica Libertas film festivala, Adnan Mehmedović Medo iz kluba Papaya, Vladimir Erceg iz Exit tima i Lidija Baltin, nositeljica kampanjeNa Jarunu, u klubu Pirahna, predstavljen je regionalni projekt povezivanja turističkih destinacija za mlade, pod nazivom Get EXITed. Održat će se od 1. do 7. srpnja, pred svjetski poznati glazbeni Exit festival u Novom Sadu.

Tom projektu priključio se Libertas film festival, koji se održava u Dubrovniku, čija je direktorica Zagrepčanka Mirjana Mia Pećina. Mladi će imati priliku, u posebnom turističkom aranžmanu, zabavljati se tih dana u klubu Papaya na Zrću , ali i posjetiti festivalska zbivanja u Dubrovniku i Novom Sadu.

U sklopu te suradnje, odvija se i akcija Ambasadori regije protiv droge. Nositelji kampanje za Hrvatsku su ex divasice, sestre Ivana i Marija Husar i tenisač Ivo Karlović, koji je bio spriječen doći na predstavljanje. Himnu kampanje napisao je i producirao David Vurdelja, poznatiji kao Baby Dooks, koji je naglasio da se može ‘biti spaljen i lud i bez drogiranja’.