Repriza odličnog Belanovog koncerta u Tvornici

Autor: Bojana Križić 12/9/2009 10:35

Neno Belan i Fiumensi, praćeni gostima Markom Toljom, Harijem Rončevićem i klapom More, vraćaju se u subotu 12. studenog u zagrebačku Tvornicu kulture. Nakon što je prvi koncert u Tvornici rasprodan do zadnje karte, na istome će se mjestu održati još jedan, kako se nadaju organizatori, jednako uspješan.

Promocija ‘Rijeke snova’, albuma nagrađenog Porinom za pop album godine, te istoimenog hita koji visoko kotira na listi najvrćenijih pjesama u domaćem eteru proteklih mjeseci, gila je glavni povod za koncert održan početkom ožujka. Ove subote povod je samo nevjerojatan uspjeh prvoga koncerta na kojoj su Belan i gosti oduševili prepunu Tvornicu.

Oko tisuću i pol posjetitelja pjevalo s njima gotovo svaki stih svirke s best of repertoarom. A taj best of repertoar je sadržavao 30-tak hitova koji čine povijest domaćeg popa pisanu prepoznatljivim jedinstvenim rukopisom Nene Belana. Tvornica će svoja vrata posjetiteljima otvoriti već u 19 sati kako bi se izbjegla gužva uoči početka koncerta u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta u prodaji su na službenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop, Masarykova 6, Tvornica kulture, Šubićeva 2, Dancing Bear, Gundulićeva 13, CD Shop Sirius, Importanne Galerija, M.J.Zagorka, Importanne Centar.