Razgledajte dva najveća projekta- Ban i Bundek

Autor:: Bruno Matković 7/6/2011 10:24

Ban i Bundek, dva najiščekivanija građevinska projekta u Gradu Zagrebu, počela su s prodajom stanova i poslovnih prostora. Cijena stanova u Bundek centru kreće se od 1900 do 2600 eura po četvornom metru, dok u luksuznom Ban centru ona uz primjenu rabatne skale varira od 5310 do 7020 eura po četvornom metru (PDV uključen).

-.-press materijal-.-Bundek centarS obzirom na vrijednost od 150 milijuna eura, riječ je o trenutno najvećim investicijama u vlasništvu domaćih tvrtki na području Republike Hrvatske, a po završetku gradnje u Banu i Bundeku radno će mjesto pronaći oko 200 ljudi.

U sklopu Bundek centra biti će otvoren i dječji vrtić za buduće stanare što daje dodatnu vrijednost čitavom projektu. Useljenje u Bundek se očekuje u svibnju, a u Ban u kolovozu 2012. godine.

Ban centar nudit će pet podzemnih i osam nadzemnih etaža, 66 stanova, 298 parkirnih mjesta, 1434 četvorna metra uredskog prostora te 4904 četvorna metra maloprodajnih i ugostiteljskih prostora.

Centar Bundek koncipiran je kao mali grad, a sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju te sadrže ukupno 827 parkirališnih mjesta. Objekt ukupne površine 87.500 četvornih metara potpisuje projektni ured de Architekten Cie iz Zagreba. Stambeni dio objekta ponudit će tržištu 227 stanova.

-.-press materijal-.-KAKO ĆE IZGLEDATI DVA NAJSKUPLJA PROJEKTA U ZAGREBU POGLEDAJTE U FOTOGALERIJAMA

>>>BAN CENTAR<<<

 

>>>BUNDEK CENTAR<<<