Princ Fašnik došao pozvati Bandića u Samobor

fašnički srakovlada

Autor: Zagreb.hr 1/31/2012 14:22

Uz nezaobilazne krafne i pošalice, te poziv Zagrepčanima da dođu u Samobor, jer tamo ne bu kaj ne bu, u prepoznatljivom satiričko – šaljivom tonu Princ Fašnik, Sraka, Fiškal i Sudec uručili su zagrebačkome gradonačelniku Milanu Bandiću posebnu pozivnicu u Srakolend gdje je organiziran šarolik program za sve ukuse i uzraste.

U izaslanstvu Samobora i Srakolenda bio je i gradonačelnik Krešo Beljak koji će 11. veljače na samoborskom Trgu kralja Tomislava prigodno preimenovanom u Trg fašničkih velikana uskoro predati ključeve grada veselim fašničkim simbolima.

Kako se čulo, ovogodišnja strelica satiričkih poruka odapinjat će se na temu Samoborska Fašnička Fantazija, a Zagrepčani su pozvani da barem na deset dana budu ono što su oduvijek željeli biti i da se dođu dobro zabaviti.

Na pitanje novinara hoće li i Zagreb organizirati svoj Fašnik, gradonačelnik Bandić je, nastavljajući u šaljivom tonu susreta sa Samoborcima, odgovorio da su u Zagrebu pale sve maske i da se znamo diviti onima koji to rade najbolje, a to je Samobor.