Prepoznajete li ovog muškarca? Policija treba pomoć

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Foto: PU zagrebačka

U četvrtak, 14. studenoga 2019. godine oko 3 sata u Zagrebu na području Črnomereca, Trešnjevke i Trnja u Ulici Kajfešov breg, Gradiščanskoj ulici, 1. Loparskoj ulici i Veslačkoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo “Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom”.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac mlađe životne dobi, srednje ili vitke građe, tada obučen u donji dio trenirke crne boje, crnu jaknu s kapuljačom koja je na gornjem dijelu sive boje kao i kapuljača dok se na stražnjem dijelu nalazi vertikalna crtu koja se proteže preko cijele kapuljače, a na prednjem dijelu ima trokutasti sivi uzorak koji se od zatvarača širi prema ramenima. Rukavi su s unutarnje strane također sive boje, a muškarac vozi brdski bicikl, nepoznate marke, tamnije boje, bez vidljive dodatne opreme dok na oba kotača ima po dva katadioptera, tzv. ”mačje oči”.

Foto: PU zagrebačka

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192”, kažu iz Polciijske uprave zagrebačke te poručuju da građani mogu korisne informacije dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Foto: PU zagrebačka