PREMIJERA DRAMATIČNE KOMEDIJE WHO THE FU*K IS BIBA: Neobično Valentinovo Petre Kurtele i Slavka Sobina kod bračne savjetnice

Ulaznice za prve dvije predstave rasprodane su, ali Who the fu*k is Biba? uskoro ulazi i u Lisinski

FOTO I TEKST: Press materijal

Glumci Petra Kurtela i Slavko Sobin Valentinovo su obilježili na pomalo neuobičajen i zaista originalan način. Talentirani glumački par na premijernoj izvedbi dramatične komedije Who the fu*k is Biba? svojim je bračnim problemima u kazalištu Luda kuća nasmijao, ali i dotakao emocije mnogobrojne publike, koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu i pratila uzbudljivi razvoj i prevrate u ovoj priči u kojoj se mnogi mogu prepoznati.

Međusobne svađe i optuživanja, vrući poljupci, pa čak i striptiz, zaslužili su ovacije posjetitelja koji su se sasvim sigurno pronašli u nekoj od uzbudljivih scena, koje mnogi od nas prožive s partnerom tijekom života. U originalnoj priči o ljubavi i muško-ženskim odnosima uživali su Igor i Olja Vori, Rene Bitorajac, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Andrea Andrassy, Marijana Mikulić sa suprugom Josipom, glumci Manuela Svorcan, Vesna Ravenščak i Marko Petrić te tako uz suze i smijeh proveli dan slavlja ljubavi.

“Dvoje snažnih glumaca kakvi su Petra i Slavko zaista se u potpunosti daju u ovoj predstavi i to je kemija koju će publika sigurno osjetiti. Životne situacije koje često guramo pod tepih ovdje će mnogi prepoznati. Nekoga možda uzdrmaju, nekoga rasplaču, a baš kako je to u životu – mnoge će dobro nasmijati. Jedva čekam da predstavu dovedemo publici u svim dijelovima Hrvatske”- istaknuo je glavni producent predstave Tadija Kolovrat.

Petra i Slavko utjelovili su Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Na planirani medeni mjesec na Palma de Mallorcu nisu išli, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morali su pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

Iz pera autora Igora Weidlicha, a u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije nova hit predstava osvojila je srca publike već na svojoj prvoj izvedbi, a zarazan humor, originalni dijalozi te majstorska režija jamče vrhunsku zabavu i predstavu koja će sasvim sigurno osvojiti Hrvatsku tijekom nadolazećih mjeseci.

Ulaznice za prve dvije predstave rasprodane su, ali Who the fu*k is Biba? uskoro ulazi i u Lisinski! Tako da je sljedeća izvedba planirana za 15. ožujka, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lisinkog ili online u sustavu Ulaznice.hr