Predstavljena proljetna kolekcija za `XXL dame`

Sanja Pilić i Elizabeta Gojan oduševile su se pojedinim modelima

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 3/27/2010 15:06

FAMA-.-Danijela Dvornik pronašla je nešto za sebePretty žene, koje su pritom još i maxy, odjeću za proljeće mogu bez problema pronaći u ‘Maxy Pretty’ dućanu specijaliziranom za punije dame. Vlasnica Tanja Zimić okupila je svoje prijateljice i stalne mušterije, simbolično raspetljavši mašnu na ulazu u svoj butik u kojem se konfekcijski brojevi kreću od 44 do 54.

Elizabeta Gojan, koja za sebe voli reći da je dama ‘rubensovskih oblina’, došla je sa svojim razigranim blizancima Viktorom i Patrikom. Danijela Dvornik pojavila se, pak, bez kćeri Elle, koja spada u kategoriju mladih žena prema kojima se ravna većina kreatora.

Ksenija Erker i ranije je dizala glas protiv ‘terora konfekcijskih brojava 34 i 36’ i s ponosom veli da se godinama odijeva u ovom dućanu.

Nešto diskretnije u izražavanju svojih modnih stavova bile su Karmela Vukov-Colić i Ivana Brkljačić, dok je šlank baka Sanja Pilić rekla kako je ovom prigodom došla podržati svoje punije prijateljice, iako s viškom kilograma nikad nije imala problema.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S PREDSTAVLJANJA KOLEKCIJE ZA ‘PUNIJE’ DAME