Poznati glazbenici dolaze zbog Korine Longin

New Yorka stiže grupa ONYX

11/18/2009 8:32

U Hrvatsku nam iz New Yorka stiže grupa ONYX koja je jedna od najintrigantnijih hip hop grupa u svijetu. Po prvi puta u Hrvatsku dolaze Sticky Fingaz te Fredro Starr, frontmen ONYX-a, koji je široj publici poznat kao suprug naše poznate manekenke Korine Longin Starr.

Marko Lasić Nered koji će raditi turneju s njima te je ugovorio suradnju s poznatim reperima otkrio nam je kako je došlo do suradnje između njega i njegovih uzora iz tinejdžerskih dana.

– Devedesetih godina kad smo mi počinjali sa radom i ulazili u studio, ONYX su bili hit bend te su bili poznati po energiji i najatraktivnijim nastupima.- rekao je Nered. Dodao je da je njihova glazba obilježila devedesete godine. 

– U principu do suradnje je došlo preko naših žena, jer je frontmen ONXY-a, Fredro oženio našu najpoznatiju manekenku Korinu Longin koja je dobra prijateljica od moje žene. Njih dvije su pričale o turneji po Rusiji i došle su na ideju kad su već  ovdje blizu, da ih povučemo u Hrvatsku, i ja sam se složio. Baš smo se šalili da su žene preuzele menadžment.- komentirao nam je poznati glazbenik suradnju s reperom.

Marko je svjestan da će turneja biti zahtjevna, jer se sastoji od pet gradova koje treba proputovati kroz tjedan dana. Otkrio nam je i da čeka da se njegov prijatelj i kolega Stoka vrati iz Sarajeva kako bi dovršili rad na zajedničkom albumu, ali i napravili suradnju s ONYX-ima.

Nakon Rijeke i Varaždina glazbenici će nastupiti 9.12.2009. u Piranha. Karte su u pretprodaji od ponedjeljka 23.11.