Poziv izlagačima s područja Zagrebačke županije za sudjelovanje na sajmu u Tribunju

Broj izlagačkih mjesta je ograničen s obzirom na mjesto održavanja, te je predviđeno sudjelovanje 20 izlagača s područja Zagrebačke županije.

FOTO: Zagrebačka županija

Zagrebačka županija u suradnji s Općinom Tribunj i Turističkom zajednicom Općine Tribunj sudjelovat će na jednodnevnom prodajno izložbenom sajmu „Dan Zagrebačke županije“ koji će se održati u subotu, 25. lipnja 2022. godine na trgu Škver u Tribunju.

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači s područja Zagrebačke županije koji se žele predstaviti na prodajno izložbenom sajmu da dostave svoju prijavu najkasnije do petka, 10. lipnja 2022. u 12 sati, ispunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi ovdje.

Prijave se dostavljaju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo i fondove EU, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb, ili skenirano na e-mail: e.racki@zagrebacka-zupanija.hr.

Izlagačima s područja Zagrebačke županije je osigurano slijedeće:

  • prijevoz autobusom i popratne opreme/robe za prodaju rashladnim kombijem na relaciji Dugo Selo-Tribunj-Dugo Selo;
  • besplatan parking za izlagače na mjestu polaska u Dugom Selu;
  • mjesto na prodajno izložbenom sajmu – struja i suncobran po potrebi;
  • ručak za izlagače.

Broj izlagačkih mjesta je ograničen s obzirom na mjesto održavanja, te je predviđeno sudjelovanje 20 izlagača s područja Zagrebačke županije. Zahtjevi će se obrađivati prema vremenu zaprimanja dok se ne popuni predviđeni broj izlagača te kvote za pojedinu vrstu proizvoda. Istekom roka za prijavu svim izlagačima će se dostaviti pismena obavijest o prihvaćanju njihove prijave i detaljne upute vezane uz održavanje i sudjelovanje na prodajno izložbenom sajmu.

(ČLANAK NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM)