Ponovno odličan party Sicko Disko u Ilici 55

Autor: Irija Čajavec 11/28/2009 16:36

Dana, 27. studenog u dvadeset i tri sata, klub Cab je ponovo otvorio vrata još jednom u nizu Sicko Disko party-ja. Publiku su zabavljali trojica dj-a.-.-Irija Čajavec-.-Dance Commander

Dj Mirrrzzaaa koji je svojim setom otvorio večer, zatim je uslijedio headliner, koji je došao na gostovanje iz Banja Luke, umjetničkog imena Dance Commander, i na kraju uvijek odličan Lamiralio.

Publika je bila zadovoljna glazbom, prostorom i uvijek više nego zanimljivom flajeru za čiji vizualni identitet se skoro pa redovito brinu Miraldy tim, kojem je jedna od polovica dj Lamiralio.

Gostu iz Banja Luke, Nemanji Vaskoviću, poznatijem kao Dance Commander se svidjela atmosfera i način zabave te bi volio doći ponovo.

Inače mladi dj, koji se aktivno počeo baviti glazbom nekoliko godina uspio je publiku zadiviti svojim izborom i puštanjem glazbe. Mješavinom new rave-a, i fidget-a uspio je ‘natjerat’ svu publiku da pleše. Nemanja je jedan od suosnivača YBCC CREW-a, koji broji oko deset mladih ljudi, od kojih svi redom stvaraju, od glazbe, tatto umjetnosti pa do snowbordinga.

Za dobru zabavu u Cab-u možemo zahvaliti organizatorima, promotorima i bookerima, Marjanu Matkoviću (dj Marmat) i Irmi Keresteni, koji se iz mjeseca u mjesec brinu da mladi u Zagrebu čuju, vide i dožive nešto novo.