Pokaži umjetne sise i bit ćeš medijski praćen

Autor:: Ivona Đukić 9/27/2011 14:00

Pjevačica Marina Tomašević, koja je žarila i palila 90-tih godina s hitovima koje i danas pjevušimo, osvrnula se na najeksponiranije pjevačice Severinu i Jelenu Rozgu te usporedila popularnost svog hita” Ne plači majko” s pjesama “Brad Pitt” i “Bižuterija”. Ono što Marina smatra ključnim za današnji uspjeh su marketing, pažnja medija i novac.-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-

– Nema tu baš previše riječi, publika je sve rekla. Doduše, svi znamo što je danas ključno za uspjeh. Meni osobno to nije dobro, smatram da je publika prestala cijeniti drugačije pjesme, a pod drugačije mislim različito od Bižuterije i Brada Pitta – rekla nam je Marina i dodala kako ona nikada ne sluša takve pjesme.

– Naravno da ne slušam te pjesme, ali moram priznati kako nekada ne slušam ni svoje pjesme. Na mom repertoaru uvijek se može naći Željko Joskimović, kojeg osobno obožavam, zatim Toše Proeski i naravno Oliver Dragojević čiji CD ne gasim kada se vozim u automobilu – otkrila je pjevačica.

Premda medijska eskponiranost u Marinino vrijeme nije bila toliko važna, jer se puno više cijenila kvaliteta od izgleda i skandala, pjevačica najviše zamjera medijima što obraćaju previše pozornosti na golotinju i seksipil.

– Naravno da se puno toga promijenilo od mog početka do danas. U današnje vrijeme, bit ćete medijski praćeni jedino ako ste u grudnjacima, halterima, tangama, korzetima i ako ćete se razbacivati svojim umjetnim sisama, ustima i slično – rekla je pjevačica i dodala kako je vrlo žalosna što mlade pjevačice obraćaju pozornost najviše na takve stvari.

– Mladi ljudi danas žele uspjeti preko noći pa se upuštaju u razne ekscese i situacije samo kako bi bili primjećeni, što je potpuno iskrivljena slika mladog uma. Nitko više ne razvija svoj talent i posao, već je sva pažnja usmjerena na to da budu poznati – zaključila je Marina.