Peugeotom se zaletio u djelatnika Zagreb parkinga

Autor: Boris Cvetković 12/9/2009 13:50

Nasilni je V.H. (43) u pijanom stanju maltretirao 41-godišnju suprugu te ju udario nakon što je pozvala policiju, 25. studenog oko 2 sata u zajedničkom stanju. Nasilnika je pokušala smiriti kćer (18) koju je također fizički napao, a zatim i 22-godišnji sin.

I nakon dolaska policajca V.H. je nastavio prijetiti i galamiti te je fizički napao i jednog od službenika, koji su ga kasnije na silu svladali.

Tijekom kriminalističke obrade policajci su ga povezali i sa incidentom koji se dogodio 11. studenog oko 13,30 sati u Freudovoj ulici. -.-Ivan Radovic-.-

Nasilnik je tada, nakon verbalnog sukoba sa D.V. (34), djelatnikom Zagreb parkinga koji mu je ispisao kaznu za nepropisno parkiranje sjeo u svoj Peugeot 205. Krenuo je unaprijed te prednjim branikom pokupio zaposlenika i pobjegao u nepoznatom smjeru.

Nakon dovršene je kriminalističe obrade doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu sa prijavama za Nasilničko ponašanje u obitelji, Sprečavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti te Dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.