Otvorena nova ordinacija obiteljske i dentalne medicine na Dolcu 2

Unutar ordinacije nalaze se i prostorije patronažne službe Doma zdravlja Zagreb Centar

Na adresi Dolac dva otvorene su nove prostorije Doma zdravlja Zagreb – Centar. Riječ je o dva tima obiteljske medicine i stomatologije, te o patronažnoj službi. Posebne su zahvale za novi prostor išle zagrebačkom Gradskom uredu za zdravstvo i prvom čovjeku metropole.

– Ja bih iskoristila priliku i zahvalila se Gradskom uredu za zdravstvo i gradonačelniku Milanu Bandiću uz čiju smo svesrdnu pomoć našli ovaj zamjenski prostor te sve zdravstvene sadržaje s lokacije Kamenita 15 preselili ovdje – rekla je Antonija Balenović, ravnateljica Doma zdravlja Zagreb – Centar.

Iz Gradskog ureda za zdravstvo dobili smo potvrdu kako je ovo tek početak otvaranja novih zdravstvenih ustanova u Zagrebu.

– Ovo je još jedan korak kako da se približimo ljudima koji žive u centru. Ordinaciju nismo htjeli otvoriti ranije kako ljudi ne bi rekli da je riječ o predizbornom triku, ali mogu najaviti kako je ovo tek početak onoga što ćemo još otvoriti. Bit će ovo dugo i radno ljeto – kazao je Gzim Redžepi iz Gradskog ureda za zdravstvo.

U novim zdravstvenim sadržajima radit će dva tima obiteljske medicine te jedan tim dentalne medicine i dvije patronažne sestre, a skrbit će za oko pet tisuća osiguranika.