U Novom Zagrebu otvoren predivan salon za njegu pasa

Vlasnica je žena koja je , kad je ostala bez posla, ostvarila svoju veliku želju i , spojivši ljubav prema psima i užitak kreativnosti, stvorila posebno mjesto za uređivanje naših psećih prijatelja

Svi mi koji imamo pse znamo što smo sve za njih u stanju napraviti za njihovo dobro. Osim što želimo da su zdravi , htjeli bi i da su lijepi i njegovani. Na žalost , divlji tempo života ponekad nam baš i ne dopušta da im posvetimo puno vremena , osim za šetnju i igru. Češljanje i uređivanje nekako uvijek odgađamo , da bi na kraju tražili profesionalnu uslugu, često čekajući na slobodan termin kod groomera.

Stoga je ugodno iznenađenje bilo  otvaranje novog salona za njegu pasa u Novom Zagrebu. Prije pola godine otvoren je salon „ A Ro-Ma grooming“ u naselju Trokut. Vlasnica je žena koja je , kad je ostala bez posla, ostvarila svoju veliku želju i spojivši ljubav prema psima i užitak kreativnosti, stvorila posebno mjesto za uređivanje naših psećih prijatelja.

S punim pravom mogu reći da je u tu misiju uložila puno sredstava, truda, vremena i – cijelu sebe. Neprestano ulaže u učenje, što je još jedan veliki dokaz njene posvećenosti svom novom pozivu.

Salon „A Ro-Ma grooming“ nudi sve vezano za njegu pasa : kupanje, češljanje, odlinjavanje, šišanje, rezanje noktiju, čišćenje očiju, njegu uha, raspetljavanje zapetljanih pasa i izbrijavanje. Vas i vašeg ljubimca dočekat će u posebnom ambijentu svog salona, gdje ćete se još jednom uvjeriti u njenu viziju ovog zanimanja. Njen salon nije hladan, skučen prostor. Tu iz svakog detalja izvire njena osobnost i ovdje, kad uđete, osjetite dobru vibru. To je – naprosto –salon s dušom.

Ono nešto zbog čega ćete isto biti sretni , je da psi nisu istraumatizirani  nakon tretmana. Vlasnica je dosljedna kod svojih odluka da će sa psima postupati nježno i što više pokušava umanjiti stres kod pasa koji se izrazito boje.

„A Ro-Ma grooming“ nalazi se  u blizini Zagrebačkog velesajma, Arena centra, Avenue Malla, tako da vrijeme možete iskoristiti na razne načine , ako dolazite iz udaljenijeg dijela grada.

Svi podaci o salonu i uslugama dostupni su na www.aroma-grooming.hr i Facebook profilu https://www.facebook.com/aromagrooming/

„Ova 2017. je na izmaku snaga. Mi se tek sada zagrijavamo! Stoga svim našim stalnim klijentima darujemo 20 % popusta na tretmane. Vi koji ćete doći do nas prvi puta, još uvijek stignete realizirati ovaj poklončić, jer će akcija trajati do 15.01.2018. Znači, taman na vrijeme za sljedeći šišanac! Vidimo se.“