NOVI PROJEKT UDRUGE NISMO SAME: Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama

Radionica će se održati u srijedu, 29. lipnja, s početkom u 17:30 sati u prostorima Udruge Nismo same u Zagrebu (Boškovićeva ulica 7B).

FOTO: Press materijal

Udruga Nismo same osmislila je i pokrenula novi projekt Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama u sklopu kojeg će održati niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke i drugih vrsta tumora od kojih najčešće obolijevaju žene.

Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije.

Projekt se temelji na organizaciji „zdravih kava“ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet
radionica u prostoru Udruge. Radionice su namijenjene ženama svih generacija, a zamišljene su kao svojevrsna radna terapija sa svrhom promocije zdravlja i zdravih
aktivnosti.

Radionica će se održati u srijedu, 29. lipnja, s početkom u 17:30 sati u prostorima Udruge Nismo same u Zagrebu (Boškovićeva ulica 7B).

Radionicu će voditi Mary Novosel, novinarka, aromaterapeutkinja, wellness menadžerica i
autorica četiri zapažena praktična priručnika iz područja prirodne kozmetike, zdrave kuhinje i načina života koji je u skladu s duhom i tijelom.

Ideja ove radionice je naučiti kako svatko sam može pripremiti prirodnu kozmetiku koja prati biološki ritam kože. Stoga, riječ je o vrlo značajnoj radionici s obzirom da se tijekom liječenja karcinoma mijenja i otpornost kože koja postaje osjetljiva i sklona neugodnim nuspojavama, pa je za njenu njegu i oporavak ključan izbor prirodnih proizvoda i sastojaka.

*S obzirom da je broj mjesta ograničen, sudjelovanje na radionici moguće je samo uz prethodnu najavu na e-mail ivana@nismosame.com ili goranka@nismosame.com.