Nova patronažna vozila u Zagrebačkoj županiji

Zagrebačka županija nabavila je deset novih vozila za potrebe patronažne službe i zdravstvene kućne njege Doma zdravlja Zagrebačke županije

Zagrebačka županija nabavila je deset novih vozila za potrebe patronažne službe i zdravstvene kućne njege Doma zdravlja Zagrebačke županije. Ključeve je svečano uručio župan Stjepan Kožić.

Ovakvom obnovom voznog parka kvaliteta zdravstvene skrbi će biti još bolja, a naši će pacijenti dobiti pomoć što brže i na što kvalitetniji način, istaknuo je župan.

Javnosti se obratio i gradonačelnik Grada Zaprešića koji se zahvalio na tri vozila koja su namijenjena za zaprešićki kraj za pomoć i njegu u kući.

Gradonačelnik Grada Zaprešića istaknuo je da vjeruje kako će ova nova vozila, kao i ostali podvizi koji rade kako županija, tako i Dom zdravlja Zagrebačke županije doprinijeti daljnjem razvoju zdravstvene njege i same zdravstvene skrbi na nivou koji se i očekuje.

Župan je istaknuo da se Zagrebačka županija trudi ulagati što više u zdravstvenu zaštitu, da obnavlja objekte i nabavlja što više medicinske opreme kako bi usluga bila što kvalitetnija.