Nikolić: Moramo početi pobjeđivati velike klubove

Ivan Milaković

Autor:: Tin Jandrašek 3/26/2010 16:11

-.-Slavko Midzor/ PIXSELL-.-Trener Madosti Emil NikolićUoči važne subotnje utakmice na Savi sa Jadranom iz Herceg Novog, okupljenim novinarima obratio se trener Mladosti Emil Nikolić i Antonio Petković.

– Pred nama je vrlo bitna utakmica, od velikog značenja za nas da uhvatimo Final Four – započeo je Nikolić koji se nada kako će Žapci uspjeti iznenaditi favorizirani Jadran, iako su od njih izgubili početkom siječnja.

Bod protiv Jadrana velik, no pobjeda daje nadu za Final Four

– Možda smo sada malo stabilniji od prošlog poraza od Jadrana. Sada je prava prilika da ih pokušamo iznenaditi, jer igramo na Savi gdje moramo pružiti otpor svakome – rekao je Nikolić te dodao kako je krajnje vrijeme da Mladost počne pobjeđivati velike protivnike.

Trener Žabaca prisjetio se kako su Crnogorci pobijedili i Jug sa tri razlike.

– Nadam se samo da neće igrati tako dobro i protiv nas. Bod protiv Jadrana bi bio velik, no pobjeda nam daje nadu za Final Four – izjavio je Nikolić, a optimističan uoči subotnje utakmice je i Antonio Petković koji poručuje kako će Žapci dati sve od sebe.

Petković: U našim glavama smo mi favoriti

– Svaku utakmicu s Jadranom smo u egalu. U našim glavama mi smo favoriti, ali objektivno njihova je momčad sastavljena od iskusnijih i skupljih igrača. Nadam se dobroj utakmici u kojoj ćemo ih pokušati iznenaditi, pogotovo jer su u zadnje vrijeme malo pali i to trebamo iskoristiti – završio je Antonio Petković.   

Zagrebancija.com vodi vas na utakmicu HAVK Mladost – VK Jadran HN u subotu u 18 sati na bazenu Mladosti. Prvih deset čitatelja koji pošalju ime i prezime na adresu nagradna@zagrebancija.com  imaju besplatan ulaz. Dobitnici se jave s osobnim dokumentima na ulazu.