Natjecanje za najbolju likovnu prezentaciju

Angel of Fire band

autor:: R.I. 2/3/2011 13:31

Band je za Božić primio od obožavatelja nekoliko crteža koji prikazuju članove banda, što je potaklo band na organiziranje ovakvog natjecanja. Band je jako uzbuđen zbog toga, jer će na taj način biti u mogućnosti povezati se sa svojim obožavateljima iz bilo kojeg dijela Hrvatske i svijeta, s obzirom da natjecanje nema teritorijalnih ograničenja.

-.-Angel of Fire-.-Angel of Fire Artwork ContestPrijavljeno djelo mora biti vezano za band

Natjecanje se odnosi na bilo koje likovno umjetničko djelo. Primjerice, moguće je prijaviti crtež, sliku u bilo kojoj tehnici, obrađenu fotografiju banda ili pak umjetničku fotografiju koju ste fotografirali na nekom od njihovih koncerata.

Prijavljeno djelo mora biti vezano za band. To može biti prikaz cijelog banda, pojedinca, nekog prizora iz spota ili s nastupa, samo da ima poveznicu s Angel of Fire.

Kako pristupiti natjecanju?

Na natjecanje se možete prijaviti tako da pošaljete svoj rad (skeniran ili fotografiran) na e-mail adresu sa svojim imenom, prezimenom i adresom na koju će biti poslane nagrade u slučaju dobitka.

Krajnji rok za prijavu je 1. ožujka 2011. Moguće je prijaviti istovremeno više svojih radova.

Odabir pobjednika

Poslane radove će pregledavati i birati sam band uz stručnu asistenciju Dijane Nazor, prof. likovne kulture koja je ujedno i višestruko nagrađivana za fotografiju.

Bit će odabrana tri pobjednika koji će za svoje radove osvojiti prvo, drugo i treće mjesto.

Pobjednici će biti objavljeni 8. ožujka 2011. na službenoj stranici banda.

Deset najboljih radova i njihovi autori biti će istaknuti na službenoj stranici banda, kao i na svim društvenim mrežama putem kojih je moguće pratiti rad banda.