Najpoznatija baka sa Dolca otela gažu Anđi Marić

Autor: Bojana Križić 11/12/2009 10:33

Siniša Bužan-.--.-Anđa Marić na promociji

Najpoznatija kumica sa Dolca, legendarna baka Slavica “otela” je angažman Anđi Marić na RTL-u. Naime, Knjazova vjerna saputnica biti će treći sudac u RTL-ovom showu Hrvatska traži zvijedu, doznaje portal Zagrebancija.com.

Ovu informaciju potvrdio je i bakin menadžer, dr. Anđelko koji je dodao kako Slavica još uvijek nema ni najmanju ideju o kakvom se showu radi.

– Ona zna da ima snimanje u petak, a za emisiju u kojoj je angažirana nikada nije ni čula – kaže dr. Anđelko.

Anđa Marić, pjevačica grupe Flare, koja je bila prvi izbor RTL-ovaca ostala je šokirana kada je primila poziv s u kojemu joj je rečeno da joj je angažman u emisiji Hrvatska traži zvijezdu – otkazan!

Najprije su je iznenadili angažmanom, a onda i otkazivanjem istoga.

– To me uopće ne čudi – reagirala je pjevačica. No i dalje ne zna što će od svega biti. Sve detalje saznati će krajem tjedna kada se sastaje s RTL-ovcima.

Do bake Slavice nismo uspijeli doći jer je radila na Dolcu, a njezin kolega Robert Knjaz rekao je kako je taj angažman stvoren za baku Slavicu.

– Baka ima odličnu kombinaciju za biti sutkinja u takvom showu, ima odličan sluh i filigranski osjećaj za pravdu, kao što ste mogli vidjeti u mojim emisjama – komentirao je Robert Knjaz novi televizijski angažman zvijezde koju je stvorio.