Najbolja zabava u gradu

Autor: Mateja Vukmirović 9/29/2014 13:03

Bundekfest 2014. je otvorio svoja vrata tisućama posjetitelja. Unatoč kišnom i hladnom vremenu ovaj zagrebački i regionalni festival otvoren je koncertima Hladnog piva i grupe Silente. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na otvorenju je najavio bogat program, brojne goste iz drugih zemalja te kulturne i gastro sadržaje.

– Svaki put nešto što nije dobro promijenimo i naučimo nešto, ispravimo i popravimo, zato je svake godine Bundek sve bolji. Iduće godine će biti najmanje 30 posto bolji nego ove godine. Veselimo se što će ovdje pored Zagrepčana doći gosti iz cijele Hrvatske i iz zemalja prijatelja našeg okruženja. Gastronomija i prijatelji iz europskih metropola poput Beča, Ljubljane, Sarajeva, Beograda, ovdje će se naći Europa u malom – objasnio je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Bundek će do 5. listopada biti središte najbolje zabave. Otvoren je i Međunarodni festival balona koji se nakon nekoliko godina ponovno vratio u Zagreb. Još jedno veliko iznenađenje je nastup Dine Merlina pred zagrebačkom publikom.

– Pored Hladnog Piva, našeg Olivera, Tonija, nastupit će i Dino Merlin. Grad Zagreb je europska metropola, glavni grad Hrvatske i svi su dobrodošli, ne samo Zagrepčani, nego svi iz cijelog svijeta – rekao je prvi čovjek grada.

Ovaj vikend posjetitelje Bundekfesta su zagrijali koncerti poznate hrvatske dance grupe Colonia, splitske pjevačice Danijele Martinović, Tonija Cetinskog, klape Cambi i Massima. Svi koncerti počinju u 21 sat, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna.