Nabavite udžbenike u pola cijena na Burzi knjiga

Autor: 8/13/2012 10:52

Zagrebački HSLS-ovci po treći put organiziraju Burzu udžbenika. Kao i prethodnih godina održat će se na Trgu Franje Tuđmana kraj zgrade općine Črnomerec. Burza će se održati u subotu 18. kolovoza od 16 do 19 sati.

-.-HSLS-.-Prethodnih godine na razmijeni se okupilo preko 5000 roditelja i učenika koji su kupovali, mijenjali ili prodavali udžbenikeKako kaže organizator Darko Klasić cilj im je okupiti što veći broj roditelja i učenika koji prodaju ili mijenjaju udžbenike kako bi se povećala šansa da pronađu željene knjige. Prethodnih godina okupilo se između 5000 i 7000 roditelja i djece.

Udžbenici ovise o profesorima

– Kao roditelj školaraca znam kako je teško pronaći odgovarajuće udžbenike s obzirom da učitelji koriste različite izdavače. Ponekad je potrebno kombinirati i po sedam do osam različitih škola da bi zatvorili sve tražene predmete za jednu školsku godinu – rekao je Klasić i dodao kako je zato pokrenuo burzu knjiga.

Organizator ističe kako je proteklih godina, zahvaljujući dobrom odazivu, bilo moguće kupiti gotovo sve potrebne udžbenike. Kupnjom polovnih udžbenika roditelji mogu uštedjeti znatna sredstva.

– Ove godine nastojat ćemo okupiti još veći broj građana te time bitno olakšati rasterećenje kućnih budžeta roditelja školaraca – rekao je Klasić.