Dan žena u znaku ruže

Međunarodni dan žena obilježen je i u glavnom gradu Lijepe naše, a članovi Futsal Dinama kao i gradonačelnik Bandić sa suradnicima dijelili su ruže pripadnicama ljepšeg spola

Dečki iz Futsal Dinama dokazali su se kao pravi kavaliri. Ponosni na činjenicu kako se u rekordnom broju ovogodišnjeg učlanjenja u klub, našlo čak 136 pripadnica ljepšeg spola, odlučili su ih iznenaditi ružama, te ujedno pozvati na nedjeljni derbi protiv Vrgorca u Domu sportova.

– Cijenimo naše dame i želimo da ih bude još više na utakmicama Futsal Dinama. Žene su bile iznenađene, ali i sretne jer smo im uljepšale njihov dan – izjavio je trener Futsal Dinama Mićo Martić.

– Imamo još brojne poklone za prvih sto žena koje dođu na utakmicu u nedjelju. Naši sponzori pripremili su prigodne kozmetičke poklone iznenađenja. Svi ste pozvani – dodao je predsjednik Futsal Dinama Matija Đulvat.

No, prava pomutnja na Jelačić placu nastala je kada su dame ugledale šarmera i najvećeg ljubitelja žena, gradonačelnika Milana Bandića, koji im je uputio prigodnu čestitku.

– Svaki 8. mart ja imam izlazak do dva ujutro, tako da bi volio da je svaki dan dan žena. Svim damama želim puno ljubavi, razumijevanja, zajedničkog sklada, a najviše zdravlja – zaželio je gradonačelnik Bandić.

Dragi muškarci, još uvijek stignete iznenaditi svoje supruge, majke, prijateljice jer jedan cvijet ne košta puno, a ženama će vjerojatno itekako značiti.