‘Moda sa šlagom’ na Trešnjevci

Moda sa šlagom - showroom u kafiću na Trešnjevci

11/21/2009 11:51

‘Moda sa šlagom’ naziv je tematske večeri koja će se ove subote, 21. studenog, održati u caffe baru ‘Kvart’ na Trešnjevci. Događaj je najavljen kao ‘zanimljiv i opušteni prodajno-izložbeni showroom koji spaja baš svenavedno’, uz poruku kako ‘oblačenje ne mora biti tlačenje’.

Posjetitelji i znatiželjnici imaju priliku upoznati četiri mlada dizajnera i njihov unikatni rad koji uključuje nakit, odjeću i torbice. Riječ je o dizajnerici poznatoj kao Emica, čije su torbice predstavljene kao ‘must have’.

 – Emica svojim darom i vještinom u kombinaciji sa samozatajnošću postaje već pomalo fenomenom, stvarno je mala vjerovatnost da barem jednom dnevno šećući zagrebačkim ulicama ne vidite barem jednu njezinu uvijek unikatnu torbicu (ako već sami, nekim prstom sudbine, niste vlasnik iste)… Svi su ludi za Emicom! – kaže organizator.

Svoje će komade predstaviti i MU:N – modni studio koji prestavljaju Anita Alić i Ana Leskovar, dobitnice nebrojenih nagrada, a čija posljednja kolekcija kojom su se predstavile na nedavnom Modnom ormaru obiluje pletivom.

Tomislav Zidar predstavit  će ‘roboliki, a opet ljudsko-topli i duhoviti’ nakit i skulpture, a on svoja djela izrađuje od raznoraznih odbačenih aparata (starih tostera i mobitela ).

Kao posebna gošća najavljena je Andrea Bistričić, mlada dizajnerica koja tek nedavno magistrirala na prestižnom Central Saint Martin’s College of Art and Design u Londonu.

Showroom traje od 12 do 20 sati.