Metalurg nije došao u Zagreb

Autor: Ivana Šimac 11/5/2014 14:55

Utakmica 06. kola SEHA South Stream lige u kojoj  su se u srijedu,  05. studenog u Areni Zagreb, s početkom u 17.00  sati, trebali sastati rukometni klubovi PPD Zagreb i Metalurg otkazana je! Razlog otkazivanja utakmice nedolazak je ekipe makedonskog prvaka u Zagreb!

– Znamo samo kako nas je danas ujutro obavijestio Ured SEHA lige, kako im je potvrđeno kako se utakmica neće održati. Igrači Metalurga trebali su sletjeti ranojutarnjim letom, ali se nisu pojavili. Mi možemo samo reći da nam je žao i kako im želimo da se što prije od toga oporave, ako je vjerovati onome što i vi znate. Kakva će biti sudbina odigravanja utakmice znat ćemo kroz 14 dana, ali mi se oskreno nadamo kako utakmica neće biti ponavljana, kako je ovo već drugi puta da se ova utakmica otkazuje – rekao je za Zagrebanciju glasnogovornik rukometnog kluba PPD Zagreb, Goran Roknić.

Ono na što je glasnogovornik zagrebačkih rukometaša mislio jesu nagađanja o kojima prenose mediji kako su igrači makedonskog prvaka u štrajku zbog neisplaćenih plaća, odnosno lošeg odnosa Stručnog stožera i trenutnog trenera Line Červara, prema njima. Međutim službenog komentara iz Metalurga još nema.