Med-Line: Estetska kirurgija u doba korone cvjeta

Estetska kirurgija u doba korone cvijeta, zahvaljujući radu od kuće, pa se sve više žena odlučuje za takve zahvate, zaključila je doktorica Škornjak.

U emisiji Abeceda Ljepote ovoga tjedna ugostli smo vrhunsku stručnjakinju, dr. Mariju Škornjak, vlasnicu tvrtke Med-Line.

U svom osebujnom životopisu doktorica, je osim primarnog Medicinskog fakulteta završila i studije u području forenzike, forenzičke kemije i biologije.

2007. godine, dr. Škornjak osniva vlastitu tvrtku Educa Denta, a 2016. g. tvrtku Med-Line.

Med-Line zastupnička i distributerska tvrtka na području čitave regije vodećih svjetskih brendova s područja estetske medicine, kozmetologije i estetske kirurgije.
U svojoj širokoj paleti proizvoda za estetsku kirurgiju, tvrtka Med-line glavni je distributer grudnih implatanata s doživotnom garancijom, koji se ne koriste, samo u estetske svrhe nego i kao nadomjestak prirodne dojke kod žena koje su podvrgnute operaciji radikalne masektomije. Osim grudnih implantanata tvrtka se bavi i distribucijom implatanata za različite dijelove tijela kao npr. bradu, stražnjicu i testise.

U svojoj širokoj paleti proizvoda tvrtka Med-Line glavni je distributer dermalnih filera, mezonita i mezoterapije različitih brendova, koji se koriste u kozmetologiji, a zaslužni su za mladenački izgled i vječnu ljepotu kože lica, vrata i dekoltea. Osim kozmetičkih preparata koji se isključivo mogu koristiti uz stručni nadzor, doktorica Škornjak svoju je ponudu proširila i na medicinske aparate kako bi ljepota bila dostupna široj populaciji u kozmetičkim salonima, wellness centrima i poliklinikama za estetsku kirurgiju.

Osjećati se bolje i živjeti duže, ali i ljepše, glavna je nit vodilja doktorice Škornjak koja je svoj životni put posvetila očuvanju iskonske ljepote za kojom postoji interes čak i u ovo vrijeme korone.

Doktorica Škornjak naglasila je kako pandemija nije bitno utjecala na poslovanje tvrtke. Svi medicinari i kozmetički djelatnici drže se svih mjera stožera.

Estetska kirurgija u doba korone cvjeta, zahvaljujući radu od kuće, pa se sve više žena odlučuje za takve zahvate, zaključila je doktorica.

Osim, čarobnih sredstava za uljepšavanja tvrtka Med – Line u svojoj ponudi ima i dezinfekcijsko sredstvo, Clinisept plus koji nakon 15 sekundi dokazano ubija virus korone, izjavila je doktorica Škornjak, a detaljnije o tome, pogledajte u čitavoj emisiji koja je dostupna na sljedećem linku:

Med-Line d.o.o

BeautyClinic&Academy

Julija Knifera 5, Zagreb