Massimo Savić na daskama Kerempuha 24. svibnja

Massimo Savić otpjevao je emotivnu pjesmu

Autor: Bojana Križić 5/11/2010 18:51

Zagrebačko kazalište Kerempuh 24. svibnja ugostit će popularnog pjevača Massima Savića i njegove goste. Nakon nekolicine koncerata koje je na turneji vezanoj uz promociju albuma ‘Vještina’ 2006. održao u kazalištima diljem Hrvatske, a ne velikim koncertnim dvoranama, Massimo je primjetio kako mu privatna atmosfera kazališne publike više odgovara, kao i specifičan akustični zvuk koji takvim prostorima odgovara.

Siniša Bužan-.--.-Kerempuh vrata otvara u 20:00 sati, a karte za koncert po cijeni od 150 kuna potražite u Aquarius Music shopovima u Zagrebu i na blagajni kazališta Kerempuh, odnosno na sljedećim prodajnim mjestima:

AQUARIUS MUSIC SHOP, Varšavska 13
AQUARIUS MUSIC SHOP, Maksimirska 16
SIRIUS Importanne Galleria, Iblerov trg bb
KEREMPUH, blagajna kazališta, Ilica 31

Za posjetitelje Massimo priprema ‘sofisticirani tulum’

Publiku u Kerempuhu očekuje “Unplugged” svirka i zanimljiv glazbeni kolaž – od Beatlesa i Charlieja Richa do Franka Sinatre i neizostavno, pjesme s albuma “Sunce se ponovo rađa” objavljenog krajem 2008. godine.

– Kad god na koncertima krenemo svirati nešto tiše, zvuk se enormno popravlja i to zvuči fantastično. Želimo da se publika osjeća kao da smo se našli na kakvom sofisticiranom tulumu, bit će to opuštena večer uz apsolutno uživanje u glazbi. Dobili smo, naime, strašno puno upita zašto tako dugo nismo svirali u Zagrebu. Dat ćemo se sto posto, nema štednje energije – ističe Massimo.

Massimo je nakon uspješnih albuma “Vještina” (2004.) i “Vještina 2” (2006.) aktualnim studijskim uratkom “Sunce se ponovo rađa” dodatno podcrtao činjenicu da pripada vrhu domaćih glazbenih zvijezda, a to da publika uživa u njegovu muziciranju u kazalištu dokazano je prilikom turneje “Vještina” 2006. godine kada je tri dana zaredom punio Gavellu.