FOTO: Preslatke majice i haljine sa slikama su must-have ovoga ljeta

Prije dvije godine sestre Vesna i Sanja Mrvelj napravile su svoju mini kolekciju LaLaStyle, te prije mjeseca dana i drugu po redu istoimenog naziva

LaLaStyle je blog iza kojeg se kriju dvije sestre iz Zagreba, Vesna i Sanja Mrvelj. Vesna je zadužena za fotografije, dok je Sanja organizator cijelog koncepta bloga. Vesna i Sanja rade i volontiraju, a blog im je ispušni ventil i njihova radost, kako kažu.

– U jednoj životnoj fazi razvoja nas kao kompletnih osoba nastao je i naš blog, te on za nas ima posebnu važnost. On prikazuje nas onakvima kakve mi jesmo, on je most između djetinjastog i odraslog pristupa životu i ljudima koji nas okružuju. Žele kroz njega pokazati da one temeljne vrijednosti na kojima se bazira normalan, iskren i pošten život ipak postoje u ovom površnom i pomalo izopačenom svijetu – ispričale su sestre Mrvelj.

Prije dvije godine napravile su svoju mini kolekciju LaLaStyle, te prije mjeseca dana i drugu po redu istoimenog naziva.

– Kolekcija LaLaStyle sastoji se od t-shirtica i haljina crne boje na kojima su slike raznih tema. Svaka slika priča svoju priču i ima svoje značenje, samo je u oku promatrača na koji način će ju interpretirati. Inspiraciju crpimo iz svakodnevnih tema, ljudi koji nas okružuju, medija i ljubavi u punom smislu te riječi. Majice i haljine LaLaStyle pozitivno su prihvaćene u moru svjetskih brendova i djevojkama je iznimno drago zbog toga – dodaju.

Ukoliko ste u potrazi za majicom sa slatkim printom LaLaStye je pravi odabir za vas. Nabavite svoju LaLaStyle majicu, ako već niste!

Modeli: Gabrijela Marić, Sandra Nadarević i Doris Ostreš.