Maja Šuput: Želim svoj talk show, bio bi vrhunski

Maja Šuput

Autor: Marija Pajić 6/10/2011 12:37

Vrckava i simpatična Maja Šuput lansirala je svoj peti studijski album ”Nevalja” na kojem se nalazi , kako sama kaže, hit do hita. Prošle su četiri godine od njenog posljednjeg uratka, a najavni singl ”Nevalja” napisala joj je kolegica Antonija Šola.

Siniša Bužan-.--.-Iako nikada nije htjela postati pjevačica, propjevala je iz ljubavi što je njezin otac, poznati estradni menadžer jedva dočekao i odmah joj kupio najskuplji mikrofon.

Trenutno živi na relaciji Zagreb – Opatija gdje često odlazi zbog dečka, Marija Kovačevića, uspješnog poduzetnika i vlasnika lanca barova Hemingway.

Zadovoljna je sa svojom zaradom što pripisuje komercijalnoj glazbi smatrajući da je odlučila pjevati urbanu glazbu, ne bi joj baš tako dobro išlo.

Jako je znatiželjna i voli da joj je svaki dan drugačiji zato napominje da ju je ponekad možda teško i pratiti jer ne postoji koncert ili predstava na koje ona ne bi voljela otići.

Maja: Fashion Guru kritizira Marka Grubnića, ne mene

Najveća želja joj je imati vlastiti talk show za koji napominje da bi bio vrhunski od produkcije do gostiju, iako ju zanima i gluma. Čak je imala prilike pojaviti se u nekoliko sapunica no dok joj ne ponude neku konkretnu ulogu, strpit će se što joj zapravo i odgovara jer nije jutarnji tip, naprotiv, ne ustaje prije podne.

Smješne su joj kritike koje joj redovito upućuje Fashion Guru na njezin modni izričaj jer misli da su te riječi zapravo upućene njezinom stilistu Marku Grubniću s kojim ima odličan profesionalan, ali i prijateljski odnos.

Svoj godišnji odmor provest će radno obilazeći festivale, a u planu joj je i posjet grčkom otoku Mikonosu.