Lučko: Bolji smo od Splita, Dragovoljca i Pomorca

Pomorac - Lučko

Autor:: Tin Jandrašek 5/24/2010 12:48

Nogometaši Lučkog nisu se mogli na bolji način oprostiti od domaće publike, nego pobjedom nad novim prvoligašem Splitom, rezultatom 1:0.

-.-Goran Kovacic/ PIXSELL-.-Pomorac - LučkoNekoliko dana prije utakmice, glavni direktor Lučkog Josip Zornjak, najavljivao kako će njegov klub uzeti sva tri boda na domaćem terenu protiv prvoplasiranog Splita.

– Bila je to utakmica za sladokusce, jer se pokazala naša i kvaliteta Splita. Imali smo mnogo šansi ‘jedan na jedan’ i da smo ih sve iskoristili rezultat bi bio i veći – započeo je Zornjak te dodao kako je Lučko dokazao da može parirati samom vrhu lige.

Lučko dva puta bolji od Dragovoljca i Pomorca

– Mi imamo odličan omjer sa sve tri ekipe koje su ispred nas. Dragovoljac i Pomorac smo pobijedili čak dva puta u sezoni, a Split jednom. Pokazali smo veliku kvalitetu, jer smo s najboljima igrali najbolje – rekao je Josip Zornjak te dodao kako bi se uz malo više sreće Lučko danas sa Splitom borio za prvo mjesto.

No, Zornjak je, kako kaže, prezadovoljan ovom sezonom i na gostovanju u Sisku u zadnjem kolu, žele potvrditi uspjeh te završiti na četvrtom ili čak na trećem mjestu.

– U sljedećoj sezoni ćemo pokušati ponoviti ovaj uspjeh, no želimo napraviti još bolji rezultat – najavio je glavni direktor Zornjak te pohvalio sve u klubu za odlično obavljen posao.

– Čestitke zaslužuju svi dečki koji su tijekom sezone nosili dres i grb Lučkog, zajedno sa trenerima i strukom, na čelu sa predsjednikom kluba Petrom Plahutarom te sportskim direktorom Marijanom Vlakom – završio je Josip Zornjak te se vratio ‘slatkim’ brigama jer se ovih dana ušminkava nova sjeverna tribina, a uvodi se i struja, voda i plin.

Tako da će sljedeće sezone nogometaši Lučkog igrati na stadionu koji doliči njihovim ovosezonskim igrama.