Lokomotiva u kupu ide u Špansko

Poznati su parovi kupa ZNS-a

Autor:: Vedran Tolić, Foto:: Vedran Tolić 3/4/2010 12:52

U ponedjeljak su, točno u podne, u prostorijama Zagrebačkog nogometnog saveza izvučeni parovi za završni dio Kupa. U ždrijebu se pronašlo 12 klubova, dok su nogometaši Concordije, člana 1. ZGL, oslobođeni ovo kolo, što im daje mogućnost zvučnog protivnika u samoj završnici.

Priključili se prvoligaši i drugoligaši

Nakon što su članovi 1., 2. i 3. Zagrebačke nogometne lige krenuli u Kup, pridružili su im se članovi 3. i 4. HNL, a sada se uključuju drugoligaši i prvoligaši. Prava borba za osvajača zapravo tek sada počinje.

-.--.-Od parova svakako treba istaknuti utakmice između trećeligaša Španskog i prvoligaša Lokomotive. U spomenutom susretu Špansko ima odličnu priliku da ”skine skalp” ekipi s Kajzerice, iz razloga što će trener Roy Ferenčina vrlo vjerojatno čuvati igrače za prvoligaške utakmice. Uz bok spomenutom susretu može stati sraz Vrapča i Croatije iz Sesveta. Ukratko, čekaju nas vrlo zanimljive utakmice.

Utakmice su na rasporedu 24. ožujka, s početkom u 16 sati. Igra se po sistemu eliminacije, što znači da pobjednik u prvom, ujedno i jedinom, susretu prolazi u daljnju fazu.

Parovi Kupa ZNS-a: Radnik Legea – Sloga Gredelj, Tekstilac Ravnice – ZET, Špansko – Lokomotiva, Lučko – Ponikve, Vrapče – Croatia Sesvete, Omladinac – Rudeš.