Ljetni program Purgeraja prepun zanimljivosti

Tekst:: B.T. 7/24/2010 12:39

Ljetna shema kluba Purgeraj uzela je maha i svima onima koji su ostali u Zagrebu na vrućinama nudi mnoštvo zanimljivosti. Za svaki dan u tjednu sastavljen je poseban program za vjerne posjetitelje i one koji će to postati nakon ovog ljeta.

Ovotjedni program u Purgeraju:

PONEDJELJKOM U KOLOVOZU

CHILL OUT

Ljetna slušaona uhu ugodne glazbe svaki najomraženiji dan u tjednu od 21h! Ljeto je u punom jeku, sezonske seobe hrvatskog naroda na more su već odavno počele, ali klub Purgeraj svojom ljetnom shemom ipak računa na sve one koji odolijevaju gravitaciji – plažama, palmama i koktelima.

Onima koji ljetne dane provode u Zagrebu i ponedjeljkom bi najrađe ostali doma i spavali, klub Purgeraj nudi alternativu: chillout zonu u savršenom ambijentu parka i u samom centru Zagreba. Anonimni obožavatelji nu jazza, trip-hopa, soula, electro jazza i slične uhu ugodne glazbe će samo za vas kreirati plejliste kako bi vam ublažili efekte najomraženijeg dana u tjednu.

UTORKOM U KOLOVOZU

SUMMER CONNECTION

MUSIC SELECTION BY DJ UNCLEFUNK

Za ovogodišnju ljetnu shemu kluba Purgeraj, dj uncleFunk pripremio je program ljetne glazbe pod nazivom Summer Connection. Ovaj ljetni program mogao bi se opisati kao „light“ verzija uncleFunkovog sezonskog programa FeelGood Connection. Tako ćete utorcima u srpnju i kolovozu 2010., u Purgeraju moći slušati glazbene pravce kao što su funk, nu-soul ili latin jazz, moći ćete uživati u lounge mješavinama elektronike i bossa nove, opustiti se uz reggae ritmove ili zaplesati u dobar house i aktualne hitove klupske glazbe.

Sve u svemu, očekuju vas šareni glazbeni kokteli po receptima dj uncleFunka, koji vas do rujna pozdravlja s bespuća jadranskog plavetnila… Glazbeni program počinje u 21h!

SRIJEDOM U KOLOVOZU

FOOTLOOSE

80-te party donosi ono najbolje iz osamdesetih godina, sa daškom sedamdesetih i devedesetih! Ovogodišnji ljetni program kluba Purgeraj ima specijalnu misiju: prisjećanje na najpoznatije hitove 80-ih godina. Naravno uzeti ćemo si toliko slobode da malo zavirimo i u 70-e i u 90-e.

Ovaj program ima samo jedan cilj: da izvuče iz naftalina sve one stare ljetne hitove koji će vas natjerati na bjesomučan ples jer ne zove se večer bez razloga – footloose. Slušat ćete između ostalih: Billy Idol, Madona, Michael Jackson, David Bowie, Clash, Blondie, Queen, Kool & The Gang, Abba, Police, Dexy’s Midnight Runners, Prince, Stevie Wonder, Nena, Billy Ocean, Simple Minds, Bangles, U2, INXS, Fine Young Cannibals, the Smits, Talking Heads, Cure, Dire Strays… Glazbeni program počinje u 21h!

ČETVRTKOM U KOLOVOZU

TAKE ME OUT! slušaona

Imamo dobre vijesti za one koji ostaju na užarenom betonu u vrijeme ljetnog take me out zatišja! I dalje ćemo utaživati vašu glad za indie rock/pop zvukovima svakoga četvrtka, sve do otvaranja nove sezone vašeg omiljenog partyja. Take me out! crew misli na sve vas koji iz nekog razloga ostajete u Zagrebu i želite četvrtke provoditi u svom omiljenom klubu uz hladnu cugu i dobru muziku.

Kao što sam naziv kaže, radi se o take me out! slušaoni, tj. nema DJ-a i tematskih partyja, ali se preslušava već dobro znana play lista hitova koje ste imali prilike čuti na regularnim take me out! večerima…na vama je hoćete li sjediti uz pivicu na terasi i pjevušiti si u bradu ili će vas ponijeti omiljena pjesma pa ćete htjeti zaplesati na podiju. Dakle, svaki četvrtak, besplatan upad, happy hour i dalje od 9-23h, a mi se vidimo na jesen kad napunimo baterije. Glazbeni program počinje u 21h! Klub Purgeraj ne radi 02. I 03. kolovoza radi preuređenja!