Lijepa Kristina obećava: Spasit ću delfine!

Autor: Bojana Križić 12/4/2009 13:08

-.--.-Kristina Udiljak studentica je Prometnog fakulteta u Zagrebu no nije sigurna na koji će joj način fakultet obilježiti karijeru. Zapravo je htjela upisati Arhitekturu, no nažalost, kako kaže, nije imala sreće u školi.

– Kad sam bila mala, htjela sam biti veterinarka. Obožavam životinje i imala sam ih milijun: psa, zamorce, papige, kornjaču, ma čak sam i šišmiša donijela doma – priča nam Kristina.

No, pri izboru fakulteta presudila je ružna strana veterinarskog posla. Ipak, vjerujemo da će biti odličan kolekcionar jer se želi brinuti za svinju i majmunčića. Također, Krstina obećaje da će spasiti dupine.

– Dajem vam predizborno obećanje, delfini će biti spašeni! – u šali će Kristina.

Ova atipična manekenka trenirala je stolni tenis 10 godina, obožava motore i namjerava kupiti jedan što prije, a zanimljivo, ne voli putovati.

– Obožavam Zagreb i ostala bih tu zauvjek. Mislim, putujem, jer moram. S mamo, tatom, sestrama i bratom bila sam u Kanadi, u Torontu, a bila sam i na maturalcu i to. No, da mi se nešto putuje, stvarno ne. Ovdje mi je odlično! – kaže nam prava purgerica Kristina.