Krstanović: Dvije pobjede za kraj godine

Autor: Boris Matijašević 12/2/2009 14:28

Nakon što su u posljednjoj prvenstvenoj utakmici odigranoj u Kranjčevićevoj spretno i sretno, a nadsve hrabrom igrom uspjeli dostići vodstvo Slaven Belupa od 0:3 i uzeti vrlo važan bod, nogometaši Zagreba u mislima su već na petku i novom prvenstvenom ogledu sa Interom u Zaprešiću.

‘Bijelima’ je ova utakmica itekako važna, jer bi eventualnom pobjedom još više smanjili zaostatak za momčadima koje su na tablici ispred njih. Štoviše, ako Zagreb pobijedi u Zaprešiću, a Istra 1961, izravni suparnik na tablici, doživi poraz na gostovanju kod Lokomotive, dvije će momčadi zamijeniti mjesta na tablici.

Igračima trenera Štimca pozitivan rezultat na gostovanju u Zaprešiću bitan je i zbog samopouzdanja i dodatne motivacije pred uzvratni susret četvrtzavršnice nogometnog Kupa s Hajdukom u Splitu. Kao što se sjećamo, prva utakmica odigrana u Kranjčevićevoj završila je bez pogodaka, s time da je Zagreb promašio kazneni udarac, a igrači Hajduka dvije stopostotne prigode za pogodak.

 – Protiv Intera ćemo ići na pobjedu, jer nam jedino takav ishod odgovara. A odmah nakon utakmice putujemo za Međugorje gdje ćemo boraviti, i pripremati se za Split i Hajduk. U prvoj utakmici Kupa bili smo bolji, nažalost, nismo iskoristili kazneni udarac. No, prema prikazanoj igri vjerujem da se iz Splita možemo vratiti s punim plijenom. Iako, bit će teško jer Hajduk također sve nade polaže u Kup – izjavio je Zagrebov napadač Ivan Krstanović.

Utakmica Intera i Zagreba u Zaprešiću igra se u petak s početkom u 17 sati.