Kapoviću opomena zbog pitanja Bandiću o odnosima s najpoznatijim hrvatskim bjeguncem

Mate Kapović zagrebačkog je gradonačelnika u Gradskoj skupštini upitao ima li kakav savjet za Ivicu Todorića s obzirom na to da su u dobrim odnosima

Foto: Sarah Srdar Žiljak

Ivica Todorić nezaobilazna je tema posljednjih tjedana, pa je tako rasprava o njemu povedena i u Gradskoj skupštini i to kada je Mate Kapović (Radnička fronta) izišao za govornicu i postavio upit gradonačelniku imali li kakav savjet za najpoznatijeg hrvatskog bjegunca.

– Niz je pitanja oko odnosa Milana Bandića i Ivice Todorića. Od toga zašto se mijenjao GUP kako bi Kulmerovi dvori od hotela postali obiteljska rezidencija obitelji Todorić, do toga zašto se pogodovalo s cijenom kioska u Zagrebu. Otvorena su i pitanja besplatnih oglasa, Unexa, a 2009. godine Milan Bandić je imao stožer u prostorima Agrokora, a i silni milijuni su uplaćivani u toj kampanji – kazao je Kapović i pokazao sliku na kojoj su nasmiješeni Milan Bandić i Ivica Todorić.

– Radite cirkus i hvala za pokazivanje fotke, radite mi reklamu. Nisam imao stožer u prostoru Agrokora, nemojte lagati – odgovorio je Bandić Kapoviću koji zaradio opomenu jer se nije držao teme Aktualnog sata Gradske skupštine.