Jole: Moji koncerti su uvijek `luda kuća`

Jole pamti Ilićeve pjesme iz djetinjstva za koje kaže da su mu lijepe

Autor: Ivona Đukić 7/6/2011 9:43

Jedna od vodećih hrvatskih zvijezda, Joško Čagalj s nadimkom po kojem je najpoznatiji široj hrvatskoj javnosti – Jole, nedavno je izdao novi hit imenom “Ona” kojim se predstavio na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Iako su riječi pjesme lako pamtljivih nota, Jole je cijelu stvar začinio vrlo zanimljivim nastupom u kojem njegov dobar prijatelj glumi ženu koja ga cijelo vrijeme zlostavlja jer nije došao nekoliko tjedana svojoj kući. Upitali smo ga koliko je zadovoljan pjesmom i nada li se nekom visokom plasmanu na radijskim ljestvicama.

-.-Press materijal-.-– Ja vam o plasmanu apsolutno nikada ne razmišljam, bitno mi je samo da je pjesma prihvaćena od strane publike. Inače, pjesmom sam vrlo zadovoljan – rekao je.

Na pitanje jeli ikada bio u sličnoj situaciji o kojoj govori pjesma “Ona”, Jole otkriva:

– Uvijek se trudim iskombinirati obitelj, prijatelje i posao tako da nitko ne pati zbog mojih poslovnih obveza – rekao je Jole i dodao da upravo na njegove koncerte zna doći njegova supruga, ali i većina njegovih prijatelja pa na taj način ispuni svoju dužnost prijateljstva.

– Moji koncerti su uvijek “luda kuća”, tako da osim što se tada družim s najmilijima, znamo se i ludo zabaviti – rekao je Jole i dodao da mu je ipak najdraži trenutak kada s obitelji otplovi nekamo s brodom jer je i brod njegova velika ljubav.