‘Ljubav’ – jedna od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri Sergeja Ćetkovića

Sergej Ćetković, jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, u prelijepom je ambijentu mediteranskog naselja 'Luštica bay' snimio atraktivan video spot za svoju najnoviju pjesmu 'Ljubav' koja predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop glazbe na ovim prostorima

Foto: Press materijal

Ostajući dosljedan svom prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, Sergej ovoga puta ipak radi neuobičajen korak, kako po pitanju same pjesme, tako i spota koji će iznenaditi publiku, u smislu simbolike, emocije i poruke koju šalje. Ono što u ovom trenutku možemo otkriti jest da će ova pjesma, ali i spot pokazati da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa. Na koji način, saznat ćemo već kroz nekoliko dana, kada će spot biti premijerno predstavljen na službenom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića koji potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade.

Foto: Press materijal

 

Foto: Press materijal

Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju koja gotovo prerasta u emotivnu filmsku priču, zadužen je Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

– Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspiriraju, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomaknu, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i ne treba opisivati riječima. Iz tog sam razloga želio da je prati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. ‘Luštica bay’ je bio pravi izbor lokacije, zbog čarobne atmosfere ovog ‘novog grada na Jadranu’ čija prelijepa marina, šetalište te sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Radujem se skoroj premijeri pjesme i spota i reakcijama publike – rekao je Sergej povodom svog novog ‘poklona’ štovateljima njegove glazbe.