I Bee i Minea spremaju Cro dance spektakl u Boogaloou

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na ulazu će koštati 70 kuna

Foto: Press materijal

Da je zagrebački Boogaloo hram Cro-dancea, već je svima poznata činjenica. U skladu s tim će u njemu nastupiti I Bee i Minea, junakinje ovog glazbenog pravca koji je obilježio 90-e u Hrvatskoj. Za dobru atmosferu osim njih bit će zadužen i DJ Dr. Beat. Datum koji si valja zabilježiti u rokovnike i pametne mobitele je 26. veljače (subota).

I Bee ne treba posebno predstavljati. Tko nije zaplesao uz hitove kao što su “Šumica”,
“Šumica 2”, “Imam te“, “Cigareta” “Nag“, kao da nije ni živio. U svom najkreativnijem periodu uvelike je surađivala s Dinom Dvornikom, a suradnju s jednim drugim Dinom, Merlinom, donijela joj je Porina za hit godine za pjesmu „Godinama“. Izdala je devet studijskih albuma, od kojih se jedan zove „Žena devedesetih“. Ne, ona je kraljica devedesetih, a u Boogaloou će još jednom pokazati zašto

Da bi ovaj dance duo bio potpun, nedostaje još samo miljenica publike Renata Končić –
Minea i njezini hitovi poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Rano” ili “Uberi ljubicu”, koji su, također, bili jedni od zaštitnih naslova Cro dancea devedesetih! U svojoj bogatoj karijeri do sada je izdala šest studijskih i dva kompilacijska albuma. Uvijek nasmijana i svuda rado viđena Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao TV voditeljica.