Holding ima pokretni ured: Platite račune u kombiju koji je parkiran ispred vaše zgrade

S radom je krenuo kontakt centar u obliku kombija, te će za teško pokretne građane biti omogućeno i ugovaranje individualnih sastanaka

Zagrebački Holding predstavio je svoj pokretni ured u kojem će građani svih dijelova grada moći obaviti i ugovoriti usluge koje su do sada mogli obaviti u kontakt centrima. Iz Holdinga navode kako je inicijativa za pokretanjem ureda u obliku kombija proizašla iz komunikacije s građanima.

– Ovdje govorimo o komunalnim uslugama, ugovaranjima, promjeni matičnih podataka, plaćanjima računa itd. Svrha kontakt centra je da obiđe sve građane na rubnim dijelovima grada, budući da tamo ne postoje fiksni kontakt centri. Raspored lokacija pokretnog kontakt centra bit će objavljen na web stranicama Zagrebačkog Holdinga – navodi Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga.

Kombi će prema unaprijed definiranom rasporedu obići sve gradske četvrti, a sa radom kreće već danas. Na web stranicama je objavljen raspored vožnje do 15. lipnja.

– Naš cilj je da se isporuka javne usluge odvija na vrijeme, što kvalitetnije i da se što manje korigiraju cijene. Nekad su se u Zagrebu dok je bila inflacija u ovakvim putujućim bankama švercale marke. Mi danas ne švercamo ništa, nego nastojimo unaprijediti servis građana – istaknuo je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Osim unaprijed definiranog rasporeda, pokretni centar Zagrebačkog holdinga bit će dostupan i za individualne usluge teško pokretnim građanima, a sastanak će biti moguće dogovoriti pozivom na broj 072 500 400.