Hećimović: Pred punom Arenom ne osjećamo pritisak

Autor:: Ezra Avdić 1/27/2011 14:33

Uoči utakmice Medveščaka u petak, održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali John Hecimovic i Borna Rendulić. Podsjetimo, Medveščak je zadnje tri utakmice igrao u Areni Zagreb od kojih je izgubio jednu na penale od KAC – a, a drugu od Capitalsa dok je zadnju pobijedio Olimpiju iz Ljubljane.

– Umoran sam. Dva, tri igrača nismo imali al’ sad smo spremni. Prekrasno je igrati pred petnaest tisuća ljudi, lakše je pobijediti i dečkima nije pritisak i ovo trebamo završiti s pobjedom – rekao je John Hećimović i dodaje:

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-– Puno utakmica igramo u gostima, a bilo bi dobro kad bi pobijedili jednu ili dvije utakmice, dok doma moramo pobjeđivati i probati završiti na šestom, petom mjestu i dohvatiti play off. U Mađarskoj smo bili bolji klub ali smo u zadnjih 10 minuta izgubili, teško je bilo igrati i stvarno ne volim igrati tamo – kazuje Hećimović.

Potom se osvrnuo na novo pojačanje Medveščaka Bornu Rendulića za kojeg je izjavio da je dobar igrač koji posjeduje dobar udarac, ali da je još mlad te da treba vidjeti može li igrati u ligi s Medveščakom.

Hećimović: Volio bi živjeti na selu

– Prijatelji mi imaju farmu, na selu je miran život, volio bih živjeti na selu. Porijeklom sam iz Like, a u Liku idem svaki drugi tjedan – rekao je Hećimović.

Novi igrač Medveščaka Borna Rendulić rekao je kako su mu prvi dojmovi super te da su ga igrači dobro prihvatili. Ne očekuje veliku minutažu ali ako uđe u igru, igrat će 110 posto.

– Imam tremu ali sigurno će nestati kad uđem u igru. Moje glavne karakteristike su brzina, tehnika i imam dobar šut. Ne znam hoću li ostati ali vidjet ćemo na kraju sezone. U Medveščak sam odlučio doći zbog momčadi da im pomognem i zbog atmosfere u Areni – izjavio je Borna Rendulić.