Gabi Novak i Matija Dedić otvaraju 20. izdanje Scene Amadeo

Arsen Dedić je na Sceni Amadeo održao više od 40 koncerata koji su, svaki za sebe, bili svečanost riječi, glazbe i poezije

Press materijal

U srijedu, 03. srpnja na gornjogradskoj pozornici vodeći hrvatski pijanist Matija Dedić i glazbena diva Gabi Novak predstavljaju se zagrebačkoj publici koncertom AMIGO. Arsenovi najmiliji te njegov “vječni” pijanista Branko Bulić-Bula koncertom AMIGO podsjetit će nas na velikog glazbenika, pjesnika i kantautora.

Od osnutka Scene AMADEO daleke 2000. godine, sve do 04. srpnja 2015. godine kada se posljednji puta popeo na pozornicu koju je toliko volio, Arsen je na njoj održao više od 40 koncerata koji su, svaki za sebe, bili svečanost riječi, glazbe i poezije.

U subotu, 06. srpnja, dva vrhunska profesionalca – glumac Rade Šerbedžija i gitarist Miroslav Tadić – još će jednom, ovaj puta zajedno sa sjajnom američkom violinisticom Yvette Holzwarth, udružiti snage i publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na Sceni AMADEO.

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: »Imam pjesmu za tebe« i »Ponekad dolazim, ponekad odlazim«. Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u holivudskim filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima s puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz omiljene hitove koji publiku ne ostavljaju ravnodušnom

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj 1 te putem web stranicawww.ulaznice.hr i www.eventim.hr . U slučaju kiše koncerti će se održati u Kazalištu KEREMPUH, Ilica 31.

 

Press materijal