FOTO: Zgodni dečki podigli temperaturu na špici

Autor: S.S. 11/18/2012 12:46

Da i muškarci prate modu i trendove koji su poharali cijeli svijet, pokazali su dečki zagrebačkoj špici. Vojnički uzorak, koža i bodlje apsolutni su hit koji su prigrlili i pripadnici muškog spola.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Iako je subota bila sunčana, nije bilo toplo. Zbog toga je bilo nemoguće prošetati centrom grada bez jakne ili kaputa.

Dok neki dečki ostaju vjerni tamnijim tonovima odjeće, ima i onih odvažnijih koji znaju kako ugrijati djevojke.

Recept koji bi svima prepisali je, kažu, što šarenija odjeća. Na taj način će sigurno biti zamijećeni.

Pospana lica Zagrepčani su skrivali sunčanim naočalama. Ljeto je već debelo iza nas, ali naočale su još uvijek neizostavan modni dodatak.

Dečkima su i dalje najomiljenije i najudobnije traperice, a trendseteri se ne skidaju iz poderanih modela.

Naravno, stoje im kao salivene, a toga su dečki očito itekako svjesni jer ih nose s dozom samouvjerenosti. Poludjeli su, čini se, i za, ove sezone vrlo modernim, trapericama u boji za koje možemo reći samo jednu riječ – mljac.

Još je jedan detalj ovoga vikenda bio neizostavan. Riječ je, naravno, o kapama kojih se našlo od svakakih materijala i uzoraka.

Najpopularnije su bile one vunene koje su ove sezone više kao estetski dodatak, nego kao obavezna zaštita od hladnoće. Jesu li Zagrepčani ‘pogodili’ svojim kombinacijama, prosudite sami na fotografijama.

>>> ŠTO SE NOSI NA ULICAMA ZAGREBA POGLEDAJTE OVDJE <<<