FOTO: Zagreb poražen na Kantridi (1:0)

Autor: 11/4/2012 15:07

Porazom od Rijeke na Kantridi NK Zagreb dodatno si je zacementirao položaj u daljnjem dijelu tablice. Nogometaši trenera Madunović ovoga puta nisu toliko loše stajali na terenu no lopta jednostavno nije htjela zatresti mrežu domaćina.

-.-Tea Cimas / Cropix -.-Riječani nisu impresionirali dobrom igrom no njihov veznjak Benko postigao je pogodak u ‘najgorem’ dijelu utakmice, u 43. minuti.

Lisjak spašavao Riječku mrežu

Iako se činilo da će to dotući Pjesnike taj zaostatak ih je samo dodatno motivirao te su u nastavak utakmice ušli s velikim zalaganjem. U jednom trenutku se činilo kako će Zagreb uspjeti izjednačiti no pomoćni vratar Lisjak uspio je sačuvati svoju mrežu. Nužno je napomenuti da je Rijeka imala velikih problema u povezivanju svoje igre.

Unatoč svim slabostima Rijeka je izdržala do kraja i osvojila tri važan boda zahvaljujući kojima je ulovila priključak s vodećima te se bodovno izjednačila s Hajdukom i Slaven Belupom. Sva tri kluba imaju 24 boda s tim da je zbog gol razlike Hajduk drugi, Rijeka treća, a Slaven Belupo četvrti.

NK Zagreb nakon ovog poraza dodatno si je otežao položaj. Pjesnici su ostali na 11. mjestu s mizernih 9 bodova iz 14 utakmica.


KAKO JE IZGLEDALA UTAKMICA POGLEDAJTE OVDJE