Filip Šovagović i Lana Klingor zajedno u bendu

Filip Šovagović i Lana Klingor

Autor:: Bojana Križić, Autor:: Maja Gujinović 5/22/2010 14:21

Filip Šovagović na gitari i Lana Klingor za mikrofonom, postali su dio benda koji će u nedjelju, 23. svibnja, zasvirati na pozornici ‘Scene Travno’ kao pratnja glumcima u predstavi ‘Ljubav na posljednji pogled’.

-.-Tvornica lutaka-.-Režiju predstave  'Ljubav na posljednji pogled', kazališta Tvornica lutaka potpisuju Petra Radin i Ana SuntešićOva priča o Iveku, referentu maloprodaje, prevelikih ušiju i Žani, opernoj divi s prevelikim nosom, koji se zaljubljuju na Savskom mostu gdje su došlo okončati svoje živote, najnovija je predstava kazališta ‘Tvornica lutaka’. Uzde ovog kazališta drži ravnatelj Leon Lučev, koji će se također pojaviti u predstavi, pokrenula ga je Petra Radin, a do sada su s njima surađivali glumaci, redatelji, pjevači, novinari, majstori svih struka i zanata, krovopokrivači i razni zabavljači. Između ostalog Robert Ugrina, Sven Jakir, Anica Tomić, Mario Kovač, pokojni Slavko Brankov, Marija i Ivana Husar, TBF, Edo Majka, Robert Knjaz, Vladimir Tintor i mnogi drugi.

Uskoro nova predstava ‘Tvornice lutaka’ s Lanom Klingor u glavnoj ulozi

Upravo u dječjoj predstavi ‘Komadić’ ovoga kazališta Lana Klingor je prvi puta stala na kazališne daske i to zajedno s Vladimirom Tintorom i kako kaže, ‘zaljubila se u kazalište’.

– Kod mene vrijedi ona izreka, ‘Moj je život teatar, svugdje oko mene su glumci’. Zaista obožavam kazalište i jako sam sretna kad mi se pruži prilika okušati se i u glumi – priča nam Lana koja je odnedavno počela raditi kao agentica za odnose s javnošću u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Osim nje i Šovagovića u bendu će zasvirati i menadžer Psihomodo Popa Goran Crnković. Uz ovu dječju predstavu u kojoj samo gostuje, Lana intenzivno radi na novom projektu, također u sklopu Tvornice lutaka.

– Igrati ću glavnu i jedinu ulogu u predstavi Petre Radin, probe su već u tijeku i puno vremena posvećujem tome – objasnila je Lana ne odajući previše.

Premijera predstave ‘Ljubav na posljednji pogled’, kazališta Tvornica lutaka, čiju režiju potpisuju Petra Radin i Ana Suntešić, održat će se u nedjelju, 23. svibnja na Sceni Travno Zagrebačkog kazališta lutaka s početkom u 19 sati.