Faithless u Zagrebu- promjena datuma koncerta

Faithless

Autor:: R.I. 2/2/2011 10:38

Ulaznice kupljene do sada naravno vrijede i za novi termin. S obzirom na činjenicu da je rasprodano više od pola kapaciteta dvorane, a i novi termin koji je puno atraktivniji od staroga, savjetujemo fanovima da što prije potraže svoju ulaznicu na nekom od prodajnih mjesta.

Jedan od najznačajnijih bandova elektronske glazbe u posljednja dva desetljeća, fantastični britanski Faithless, dolaze u Zagreb u sklopu velike svjetske dvoranske  turneje, a s obzirom da će ovo biti njihov jedini nastup na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, očekuje se i veliki broj fanova iz susjednih zemalja.

S objavljenih 6 studijskih albuma, prodanih u ukupno više od 12 milijuna primjeraka, Faithless spadaju među najveće i najtiražnije elektronske bandove svih vremena. Njihovi  bezvremenski hitovi poput “Insomnia” i “God is a  DJ” svrstavaju se među najizvođenije u zadnjih  20-tak godina, a njihove turneje kojima pune arene diljem  svijeta, smatraju  se najboljim plesnim zabavama uopće. Poznati kao furiozan live band, do sada su  predvodili najveće svjetske festivale, nastupajući kao headlineri nekoliko  puta i na glavnoj Pyramid bini Glastonbury festivala. Njihov posljednjih  studijski album “The Dance”, objavljen u svibnju ove  godine, ubrzo je u Britaniji dostigao zlatnu tiražu, a s njega je skinuta  i suradnja s Dido u velikom hitu “Feelin Good”.

Organizator se ispričava svima kojima će novi datum stvoriti probleme pri planiranju odlaska na ovaj koncert, a oni s kupljenom ulaznicom kojima novi termin nikako ne odgovara, mogu ulaznicu vratiti i dobiti natrag novac do 15.02.  

Ulaznice po cijeni od 230 kn u prodaji su u Dallas Music Shopovima, Dancing Bearu, Dirty old shopu, Rockmark knjižari i svim Eventimovim prodajnim mjestima. Na dan koncerta cijena ulaznica će biti 260 kuna.