Evo gdje se Boris Rogoznica zaposlio i u kakvim je odnosima s Doris Pinčić

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Boris Rogoznica je u razgovor za Story, povodom objave singla Sad i zauvijek, otkrio da se zaposlio, ali i u kakvim je odnosima s bivšom suprugom Doris Pinčić s kojom ima dvoje djece.

Najprije je opisao razdoblje za vrijeme skandala u kojem se našao kad se otkrilo da je prevario bivšu suprugu Doris.

– Za mene i moje najbliže taj period života nije bio ni najmanje ‘zabavan’. Neizmjerno sam zahvalan osobama koje su bile uz mene i koje su mi pomogle da ponovno ustanem i krenem dalje. S odmakom sam osvijestio da su sve životne neprilike zapravo prikriveni izazovi. Na pojedincu je da odluči hoće li iz njih izvući pouku i nastaviti se razvijati u osobu kakva zaista jest. Ja sam to čvrsto odlučio i iskoristio sam to vrijeme za rad na sebi jer sam bio spreman učiti iz situacije u kojoj sam se našao. Pobijedio sam izazove i strahove, suočio se s vlastitim pogreškama i, ono najvažnije, pokajao sam se zbog postupaka kojima sam povrijedio svoje najbliže. Maknuo sam se od manipulativnih ljudi i situacija i počeo sam više vjerovati u samoga sebe. Danas nisam ni približno naivan kao tada. U javnosti se pojavilo puno netočnih i neprovjerenih informacija i nagađanja, ali svi znamo da je lavinu nemoguće zaustaviti. Zaista se više ne želim vraćati u prošlost, za mene je to gotova priča i ovo je zadnje što ću reći na tu temu. Život će pred sve nas bez sumnje postaviti nove izazove. Ja sam svoje odgovore dobio, lekcije naučio i spreman sam krenuti dalje. – rekao je.

Otkrio je i da je u dobrim odnosima s bivšom suprugom, da su fokusirani na odgoj njihove dvoje djece, a pričljiv je bio kad je govorio o Doris kao majci.

– Bivša supruga i ja imamo iskren i kvalitetan odnos s djecom. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički – rekao je Boris.

Boris se u međuvremenu i zaposlio:

– Da, radim u poznatoj automobilskoj kompaniji i izuzetno sam zadovoljan poslom i radnim okruženjem. Vikende i slobodno vrijeme koristim i živim za svirke i glazbu – zaključio je pjevač.