Elle Boutique stiže u Zagreb – zajedno za modu i Hrvatski glazbeni zavod

Jedinstveno modno događanje Elle Boutique otvara svoja vrata i ove jeseni, i to u subotu, 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu Elle Boutique stiže 7. studenoga u dobrotvornom ruhu u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu. Modno događanje okupit će vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po promotivnim cijenama. Događanje ima donatorski karakter jer će dio sredstava od prodanih artikala biti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu za obnovu zgrade oštećene u razornom potresu ove godine. Uz to, program će oplemeniti i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, a u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a.

Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“ ali i kuća u kojoj su snimljene modne priče domaćih dizajnera – pretrpjela je velika oštećenja u potresu ove godine. Stoga će časopis Elle kao organizator izdvojiti dio sredstava od prodanih dizajnerskih artikala za obnovu HGZ-a.
„Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn”, poručuju iz Ellea.

FOTO: Press materijal

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.